Nederlands - nl-NLHungarian (formal)

Welkom bij ABCWORK

ABCWORK is actief bezig met het detacheren van o.a  Nederlandse en Hongaarse werknemers. Door de goede ervaring met de Hongaarse werknemers is er ook een kantoor in Hongarije geopend welke garant staat voor de werving & selectie van de juiste kandidaten. Dit biedt als voordeel dat we onze medewerkers nog specifieker kunnen afstemmen op de eisen van de klant.

Om de koppeling tussen u en onze Hongaarse medewerkers soepel te laten verlopen geven we vanuit ABCWORK alle nodige begeleiding. Wij zorgen voor goede huisvesting en voor vervoer naar en van het werk. Onze medewerkers verschijnen met de verplichte PBM's. Bovendien delen we in iedere werkploeg van drie tot vier medewerkers een Nederlands Duits of Engels sprekende voorman in. Dit zijn standaard onderdelen van onze ABCWORK service.

 

Locatie & werkgebied

Onze werkzaamheden concentreren zich in de gebieden Zuid Holland ,Europoort ,Maasvlakten 1/2 ,Rotterdam Botlek, rest van Nederland en Belgie

Certificaten en kwaliteit

Wij bezitten alle benodigde certificaten en lidmaatschappen zoals Nen 4100 / ABU/ NBBU  ect. d.m.v onze betrouwbare payroll-partner .

 

Wilt u meer weten? Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of een afspraak!

personeel zoeken

Personeel zoeken

De werkwijze van ABCWORK uitzendbureau  is erop gericht uw vacature snel en efficiënt in te vullen. Wij nemen graag het initiatief.

Aanvraag

U kunt ons inschakelen voor al uw vacatures. Onze kracht is dat we ons richten op de lokale arbeidsmarkt. Potentiële arbeidskrachten uit de regio selecteren we vervolgens op hun specialiteit. Samen met u bespreken we uw vacature, zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en eisen.

Werven

In eerste instantie raadplegen we ons  kandidatenbestand. Hebben wij de juiste kandidaat voor uw vacature niet beschikbaar, dan worden alle wervingskanalen open gezet met als doel voor u de juiste kandidaat te vinden. Denk hierbij aan advertenties in dag- en weekbladen, internet, netwerken, acties en flyers.

selectie

Selecteren

Met de kandidaten bespreken wij uitvoerig wat hun wensen en eisen zijn met betrekking tot de baan die ze zoeken. Deze gegevens worden opgenomen in ons geautomatiseerd systeem. Hiermee zijn wij in staat snel en efficiënt selecties te maken.

Communicatie

Wij streven naar duidelijkheid, openheid en snelheid in de communicatie. De afspraken die wij met u en onze uitzendkrachten maken komen wij stipt na. Van u en onze uitzendkrachten verwachten wij hetzelfde. Het plezier wat wij in ons werk hebben stralen wij uit.

Administratie

Het vastleggen van afspraken is onderdeel van ons werk. U ontvangt een uitzendbevestiging waarop alle gemaakte afspraken staan vermeld. Wekelijks ontvangt u van ons een factuur als het urenbriefje van de uitzendkracht door u is ondertekend en bij ons is ingeleverd. Conform de CAO voor Uitzendkrachten, bent u als inlener verplicht wijzigingen, einde inleenperiode en opzeggingen, schriftelijk bij ons te melden. Wij vinden een telefoontje voldoende.